23948sdkhjf

Netonnet söker vd

Söker ny chef när Susanne Ehnbåge går vidare till Lindex.

Som tidigare har rapporterats ska Susanne Ehnbåge tillträda som ny vd på Lindex i augusti. Det innebär att rollen som vd på Netonnet, som hon innehaft i närmare två år, blir vakant. Hon kommer dock att fortsätta sitt uppdrag fram till sommaren eller fram till att en ersättare finns på plats.

Rekryteringsprocessen drar igång nästa vecka och tjänsten kan då sökas via Netonnets hemsida.

Netonnet Group har varit med om flera omstruktureringar år 2017. Året har stått för de största investeringarna i bolagets historia, med satsningar på bland annat nya it-system, nya lagershopar, automatiserad sortering med mera, samtidigt som Siba har avvecklats.

- Redan i mitten av 2000-talet såg vi den förändring som nu sker inom all detaljhandel. Digitalisering och e-handel har en enormt stor påverkan på att sälja varor. 2016 beslutade vi att efter 66 år lägga ner Siba och till 100 procent satsa på Netonnet, som har ett av Sveriges tydligaste digitala koncept inom handel. Med ett DNA inom e-handel kombinerat med lagershopar har Netonnet det bästa konceptet som gör oss väl rustade för framtidens utmaningar, säger Fabian Bengtsson, ägare Netonnet Group.


- Det har aldrig investerats mer för att möta framtiden inom Netonnet. Nu är alla strukturella pusselbitar på plats för att fortsätta bolagets tillväxtresa. Fokus framöver kommer att ligga på att göra det ännu enklare för kunden att handla hemelektronik snabbt och prisvärt, tillägger Roland Vejdemo, ordförande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094