23948sdkhjf

Hon är Cloettas nya vd

Ändrar i internationella ledningen och rekryterar vd från Findus.

Katarina Tell har utsetts till ny vd för Cloetta Sverige och tar över posten från Lars Påhlson som har meddelat att han går i pension under 2018.

Katarina Tell kommer närmast från rollen som vd för Findus Sverige men har tidigare även arbetat varit vd för Kraft Heinz sam jobbat som säljchef för Kraft Heinz och utvecklingschef för Findus.

– Katarina Tell har en gedigen och väl dokumenterad erfarenhet från branschen med snabbrörliga konsumentvaror. Hon är en erfaren ledare och känner den svenska detaljhandeln mycket väl, säger Henri de Sauvage-Nolting, vd för Cloetta.

Samtidigt utses även Michiel Havermans till Senior Vice President Cloetta International där han kommer att ansvara för Cloettas exportmarknader, inklusive Storbritannien.

Michiel Haverman har arbetat vid Perfetti van Melle i flera olika roller i mer än 15 år, bland annat som Exportdirektör, vd Storbritannien samt vd Vietnam och Filippinerna. Han kommer senast från United Dutch Breweries (UDB) i en roll som Regional Sälj och Marknadsdirektör med ansvar för Europa, Mellanöstern och Amerika.

Både Katarina Tell och Michiel Havermans kommer att ingå i koncernledningen och tillträder tjänsten senast den 1 augusti 2018.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078