23948sdkhjf

Automatisk återbäring med ny app-tjänst

Med nya gratis-appen Wrapp kan man nu shoppa och få återbäring som sätts tillbaka på kontot direkt per automatik.

Glöm föråldrade idéer om poängsystem och lojalitetsprogram, tycker Wrapp som har utvecklat ett återbäringssystem som bygger på träffsäker och transparent hantering av kundbaserad transaktionsdata.

En app, som laddas ner från Apple Store eller Google Play, kopplas till bankkortet med mobilt bankID. Med tillgång till bankkortet skapas erbjudanden utifrån användarens köphistorik.
Att i
nteragera i appen är dock inte nödvändigt. Pengarna sätts ändå in på kontot som återbäring på köpen. Erbjudanden och återbäring från butiker och restauranger anpassas kontinuerligt efter individens köpmönster.

Det betyder att varumärken kan nå enbart människor som faktiskt är intresserade av att köpa vad de säljer, och belöna deras köp med något de verkligen vill ha: kontanta återbetalningar, rakt in på kontot”, skriver Wrapp i ett pressmeddelande.

Wrapp uppger att de redan har 275 000 registrerade användare samt en stor mängd handlare med sig. Sex banker har anammat den nya standarden; däribland Nordea, Länsförsäkringar och Danske Bank.

– Egentligen är vi förvånade över att inte alla banker hänger på. Alla borde ju ha rätt till återbäring. Det är ju cash tillbaka utan någon ansträngning. Vi uppskattar att en privatperson kommer kunna få några hundralappar tillbaka varje månad om hens bank går med i Wrapp, säger Wrapp’s vd och grundare, Aage Reerslev.

Hur mycket återbäring som det rör sig om per köp framgår inte.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078