23948sdkhjf

Granngården flyttar

Flyttar butiken i Enköping till större lokaler.

Innan påsk slår Granngården upp dörrarna till sin butik i Enköping, som flyttar till nya, större lokaler. Invigningen kommer att hållas lite senare, den 26 april.

– Äntligen har vi fått möjligheten att omlokalisera vår framgångsrika butik i Enköping. Vi har sedan länge vuxit ur våra befintliga lokaler och nu har vi äntligen kunnat hitta rätt läge på Romberga som passar vårt behov till fullo, säger Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.

Den nya butiken blir en av Granngårdens största och täcker en inomhusyta på 2 700 kvadratmeter. Den kommer dessutom att ha en utemarknad om 750 kvadratmeter med en drive-in-lösning. Hela Granngårdens sortiment kommer att rymmas i den nya lokalen.

Flytten är en del av Granngårdens satsning på expansion och följer öppningen av en ny butik i Kalmar i januari samt en butik i Oskarshamn som öppnas lagom till påsk. Dessutom ska butiken i Rimbo – i likhet med Enköping – flyttas till större lokaler under våren. Sämre har det gått i Gällivare, där företaget fick stänga efter att de sagts upp från lokalerna av kommunen.

De nya butikerna har ett nytt koncept för butiksnavigation samt ett ökat fokus på service och tjänster.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079