23948sdkhjf

Han är årets HR-chef

Rustas HR-chef Jozef Khasho tog emot priset.

Jozef Khasho från Rusta är Årets HR-chef. Han tilldelades utmärkelsen under Chefgalan 2018 som anordnades av mediaföretaget Chef den 8 mars.

Juryns officiella motivering till vinsten löd:

”Jozef är en HR-chef som blandar målmedvetenhet och uthållighet med ett tydligt och framgångsrikt affärsmannaskap. Leder en komplex organisation med stort behov av kundorientering på flera nivåer. Har anammat ett värderingsstyrt ledarskap och på så sätt byggt upp HR till en av ledningens mest strategiska utvecklingspartner. Ett framtidsnamn inom HR.”

Jozef Khasho började arbeta som HR Business Partner på Rusta år 2012. År 2014 tillträdde han som HR-chef. Sedan dess har företaget bland annat expanderat till två nya marknader – Norge och Tyskland – och under tiden även växt från 1 400 till lite mindre än 2 300 medarbetare.

De utmärkelser som ska delas ut under Chefgalan är årets chef, årets mångfaldschef, årets digitaliseringsledare, årets innovativa ledare, årets HR-chef, årets hälsofrämjande chef och årets ledarskapsinsats. Det sistnämnda priset delas ut av Försvarsmakten.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093