23948sdkhjf

Här öppnar Stadium Outlet första citybutiken

Lågpriskonceptet Stadium Outlet flyttar in i Stockholms innerstad.

Stadium Outlet expanderar och öppnar nu sin första butik med cityläge. Man flyttar in på Sergelgatan i centrala Stockholm och får Stadiums första butik som granne.

Stadium Outlet har fått ett fantastiskt mottagande av kunder och leverantörer och vi fortsätter vår resa framåt. Med den här butiken etablerar sig vårt Outlet-koncept för första gången i ett cityläge, dessutom granne med den första Stadium-butiken, vilket känns stort, säger Anders Bejsy, VD på Stadium Outlet.

Lågpriskonceptet Stadium Outlet tillkom 2009 och har sedan dess erbjudit sportartiklar och sportmode till 40-70 procent lägre priser. Stadium Outlet finns i dag i 45 fysiska butiker, samt bedriver e-handel på den svenska och finska marknaden. Säljytan i den nya butiken är cirka 1000 kvadratmeter.

Tack vare den nya Stadium Outlet-butiken på Sergelgatan tar vi ytterligare ett grepp kring att aktivera världen. Tillsammans med de redan etablerade Stadium-butikerna i Stockholmsområdet stärker vi vårt erbjudande till sportintresserade kunder i innerstaden. Det ligger helt rätt i tiden för både oss och marknaden att öppna, säger Karl Eklöf, VD Stadium Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.205