23948sdkhjf

Secits tecknar treårigt avtal med Stadium

Secits ska leverera säkerhetslösningar till sportjätten Stadium.

Säkerhetsföretaget Secits har landat ett treårigt avtal med Stadium, värt tre miljoner kronor per år. Secits kommer att leverera IP-baserade säkerhetslösningar i form av trygghetskameror och varularm till sportjättens butiker i både Norden och Tyskland. Kamerorna och varularmen kommer, via en säker internetuppkoppling, att vara kopplade mot Secits driftcentral.

Stadium är en av Europas största sportkedjor, med sina runt 160 butiker. Nu vill man skapa en ännu säkrare arbetsplats för sina medarbetare, tryggare miljö för kunderna och minska kostnaderna för svinn. 

- Efter att ha utvärderat Secits för att säkerställa att de motsvarar våra förväntningar på Stadiums högt ställda krav tecknar vi nu detta treåriga avtal och ser fram emot ett vidare stärkt samarbete säger Patrik Berts, koncernsäkerhetschef på Stadium.

I tjänsten ingår löpande övervakning och service, utformat som ett månadsabonnemang.
- Vi är stolta över att kunna bidra till att öka tryggheten för kunder och anställda i Stadiums butiksnät. Stadium har ett säkerhets- och trygghetsarbete på väldigt hög nivå och vi ser fram emot att bidra med vår kunskap för att höja det ytterligare säger Hans Molin, VD på Secits.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078