23948sdkhjf

Widrikssons expanderar för Ikealeveranser

I ett nytt avtal kommer Widrikssons att ta hand om Ikeas e-handelsleveranser för hela södra Storstockholm.

Avtalet är en utvidgning som ger Widrikssons uppdraget i hela södra Storstockholmsregionen. Logistiken kommer att hanteras från Widrikssons nya omlastningscentral i Vårby i Huddinge. Företaget kommer även ansvara för returhantering samt bortforsling och återvinning.

– E-handeln är väldigt viktig för oss och som kundupplevelse måste den och dess leveranscykel hålla samma höga kvalitet som våra kunder med rätta förväntar sig av Ikea. Widrikssons har lång erfarenhet av hemleveranser, är väl bekanta med våra krav på leveranssäkerhet och kan dessutom kunna erbjuda fossilfria transporter vilket ligger i linje med våra värderingar, säger Catarina Gyllanderberg, affärsutvecklare på Ikea, i ett pressmeddelande.

Leveranserna utförs med två personer, måndag till söndag, och sker inom ett tidsfönster på fyra timmar. Det nya avtalet gör att Widrikssons utökar vagnparken med elva fordon, fördelade både på egna bilar och underentreprenörer.

– Att bidra med den sista delen i leveranskedjan ställer stora krav på kundbemötande, leveranssäkerhet och logistikplanering. Att Ikea väljer att utöka vårt samarbete ser vi som ett kvitto på att vår satsning på kundbemötande och hållbara hemleveranser är ett framgångsrikt koncept, säger Widrikssons vd Johan Nyblom.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.455