23948sdkhjf

Sportringen och Team Sportia flyttar ihop

Sportringen och Team Sportia gör gemensam sak och flyttar in tillsammans i ett nytt huvudkontor i Mölndal.

Sportringen flyttar till nya och större lokaler i Mölndal och tar med sig Team Sportia. De har i dag samma ägare, vd och nu också ett gemensamt kontor. Däremot behåller de sin respektive modell, inriktning och logotyp.
Tiden är inne för gemensamt kontor med Team Sportia. Ända sedan SGN:s förvärv av Sportringen har ambitionen varit ett gemensamt kontor med en gemensam overhead. Detta innebär att vi kommer ta del av respektive kedjas kvaliteter i en gemensam framåtriktad plattform, säger Lars Palmgren, vd för Sportringen och Team Sportia.

Inom dagens sportbransch så är Team Sportia och Sportringen tämligen unika då vi fortsatt är drivna av lokala entreprenörer. Jag tror på kraften, kunnandet och engagemanget vilket lokalt entreprenörskap ger. I kombination med en digital satsning skapar detta en optimal kundupplevelse, som en integrerad, vertikal sättning aldrig kan ge, fortsätter han.

Samarbetar kring inköp

Nu ska man hitta synergier för overheaden och inköp.
Vi inom organisationen ser det som en förmån att få arbeta med kedjornas medlemmar och få utveckla relationen med våra gemensamma leverantörer i syfte att ge Sveriges sportkunder den optimala kundupplevelsen, säger Lars Palmgren.

Det nya huvudkontoret kommer att vara beläget på Krokslätts Fabriker och beräknas vara i drift i juni.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078