23948sdkhjf

Ny vd tillträder hos Avensia

I dag blir första dagen på nya jobbet för Avensias nya vd.

Niklas Johnsson kliver på vd-posten för Avensia under tisdagen. Han kommer närmast från positionen som Services Director på Microsoft, där han jobbat i sju år. Han har sedan 2013 även varit engagerad i Avensias strategiska utveckling som ledamot i bolagets styrelse.

Nästan varje dag kan vi läsa om å ena sidan de fantastiska möjligheterna med digital handel men samtidigt också om utmaningarna för den traditionella, fysiska handeln. Att kunna navigera i den omnikanalvärld som nu på allvar är en realitet i många branscher är en av de absolut viktigaste frågorna – och det är här Avensia kommer in. Med strategiska rådgivningstjänster, omfattande strukturkapital, färdigpaketerade produkter och -tjänster samt expertkompetens inom digital handel kan vi hjälpa både B2B- och B2C-kunder att digitalt transformera sig in i framtiden och bli framgångsrika. Under Robins framgångsrika ledning har Avensia utvecklats till en ledande leverantör av e-handels- och omnikanallösningar och jag ser fram emot att fortsätta bolagets utveckling, tillväxt och expansion framöver, säger Niklas Johnsson.

– Allteftersom jag under de senaste månaderna lärt känna verksamheten och människorna på Avensia bättre så har jag stärkts i min uppfattning att Avensia är mycket väl positionerat inför framtiden. Den kompetens och erfarenhet som finns kombinerat med det kundfokus och den kreativa och entreprenöriella kultur som är bolagets dna borgar för fortsatt framgång, fortsätter han.

Tidigare vd:n, Robin Gustafsson lämnar alltså positionen efter sju år, men kommer att nomineras till styrelsen. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063