23948sdkhjf

Ny chef för K-rauta och Onninen Sverige

K-rauta och Onninen Sverige får en ny landschef, som närmast kommer från uppdrag i Polen.

Endre Espeseth tillträder den 3 april som ny landschef för K-rauta och Onninen Sverige. Här inns i dag 12 Onninen Expresser och 17 K-rauta-varuhus.

– Jag är glad över att få utse Endre Espeseth till att ta över och leda den svenska verksamheten in i framtiden. Den svenska bygg och tekniska handeln är en stor marknad och med möjligheter för såväl K-rauta som Onninen. Endre har en bred bakgrund från leverantörer i vår bransch samt att leda lönsamma verksamheter i såväl Norge som Polen.” säger Jorma Rauhala, president, K Group Building and Technical Trade .

"Förstår drivkrafterna"

Espeseth kommer närmast från rollen som landschef för Onninen i Polen och har innehaft samma post i Norge.
– Jag förstår drivkrafterna för proffskunder inom bygg och teknisk handel samtidigt som jag drivs av att bygga starka bolag och varumärken. K-rauta och Onninen är fantastiska verksamheter som drivs av att hjälpa kunderna att lyckas med sina projekt, säger Endre Espeseth.

"Ska vara en pålitlig leverantör"

Han fortsätter:
Vi servar idag proffskunder som är hantverkare och installatörer samt entreprenader. Vårt fokus är att erbjuda ett brett sortiment och kringtjänster från K-rauta som Onninen. Vi ska vara en pålitlig leverantör och partner till våra kunder. Våra kunder ska kunna lägga sin tid på att serva sina kunder och leverera på sina projekt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111