23948sdkhjf

Mediamarkt moderniserar - Nyinviger dubbelt i helgen

Mer än hälften av butikerna ska moderniseras och nu nyinvigs de första två.

Mediamarkt investerar 80 miljoner kronor under våren, för att skapa modernare och mer kundanpassade varuhus. Av kedjans 27 varuhus i Sverige, kommer 18 att få ett ansiktslyft. Först ut är varuhusen i Högsbo och Torparvallen (Göteborg) som nyinvigs nu till helgen.

Vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder. Nu när vi har gjort om varuhusen kommer vi närmare kunderna. Jag hoppas att våra kunder kommer uppleva varuhusen som ljusare, trevligare och mer personliga, säger Bobo Zivkovic Varuhuschef MediaMarkt Torpavallen.

Efter moderniseringen kommer upplevelser att hamna mer i fokus. Kunderna får nu större möjligheter att testa produkter och varuhuset har också utrustats med ytor för matlagning, säger Kim Andersson Varuhuschef MediaMarkt Högsbo.

Norrköping på tur

Näst på tur står varuhuset i Norrköping. Precis som i ovannämnda butiker kommer telekom, skönhet och hälsa, gaming, hörlurar och bärbart ljud att hamna i fokus.

Vi framtidsanpassar våra varuhus och vårt nya varuhuskoncept innebär en successiv implementering av MediaMarkts internationella koncept med mer interaktivitet, mer digital kommunikation i varuhusen och en tydlig koppling mellan webbhandeln och de fysiska varuhusen, säger Per Kaufmann, vd för MediaMarkt Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078