23948sdkhjf

Cheferna tar över när personalen åker på spa

När butiksmedarbetarna på Jysk i Falköping åker på spa tar ledningsgruppen för Jysk Sverige över jobbet i butiken.

Varje år åker ledningsgruppen för Jysk Sverige till en butik och tar över som vikarier medan ordinarie butiksmedarbetare belönas med andra aktiviteter. Det här året är det butiken i Falköping som vunnit en resa för alla butiksmedarbetarna.

Det är spännande, roligt, utmanande och ganska svårt, säger Johan Sjödin, country manager på Jysk Sverige, två timmar efter att ledningsgruppen lämnats ensamma i butiken.

Jysk har en lång historia i Falköping. Butiken på orten har funnits nästan lika länge som företaget varit etablerat i Sverige.

– Det betyder väldigt mycket för oss som jobbar i butiken att få komma iväg alla tillsammans i två dagar. När man jobbar i en butik som har öppet alla dagar i veckan finns ingen möjlighet till det annars. Det här stärker såklart teamkänslan, säger Carolina Alfsson, som varit butikschef i Falköping i 13 år. 

– Det är viktigt att belöna medarbetare för deras goda arbete. I Falköping har vi många medarbetare som jobbat i många år. De är väl värda att få komma iväg och njuta i några dagar, säger Johan Sjödin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125