23948sdkhjf

Consortios vd lämnar posten – Får ny roll

Freddy Sobin lämnar posten som vd och koncernchef i Consortio Fashion Group men stannar i bolaget som omstruktureras och ska ledas av duo.

Freddy Sobin, nuvarande vd och koncernchef för Consortio Fashion Group lämnar uppdraget efter sex och ett halvt år och blir i stället ordförande i Bubbleroom när koncernen omorganiseras med två separata dotterbolagsstyrelser för Bubbleroom och Cellbes.

Han lämnar posten senast i september. Paul Källenius, koncernens nuvarande styrelseordförande, blir ordförande i Cellbes. 

Dotterbolagscheferna för Cellbes respektive Bubblerrom, Charlotte Nordén och Ville Kangasmuukko får mer framträdande roller. 

– Det är med visst vemod jag nu väljer att lämna CFG efter så många år, men koncernen har aldrig varit starkare än den är i dag och jag känner mig trygg att lämna över till Charlotte Nordén och Ville Kangasmuukko som båda är väldigt starka tillskott till CFG. Jag vill tacka styrelsen och ägargruppen för deras förtroende, men framför allt vill jag tacka de fantastiska medarbetarna i hela CFG som varit med och möjliggjort den fundamentala och framgångsrika förändringsresa som vi genomfört. Jag ser nu fram emot nya utmaningar, som kommer bli publika inom kort, samtidigt som jag gläds över att som styrelseordförande fortsätta den spännande resa som inletts med Ville och Bubbleroom, säger Freddy Sobin, avgående vd och koncernchef i en kommentar.

Koncernen ska även fortsatt ha en huvudstyrelse som i framtiden ska arbeta med annan inriktning heter det i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093