23948sdkhjf

Svenskt tenn flyttar in hos Castellum

Svenskt tenn sätter upp sitt nya lager strax söder om Stockholm.

Castellum har byggt en lager- och logistikbyggnad på totalt 9000 kvadratmeter, med central placering i Länna industriområde, strax söder om Stockholm. Här kommer nu Svenskt tenn att etablera lager och distributionsverksamhet för distribution till sina kunder runtom i världen.

– Vi välkomnar Svenskt tenn och tycker det är roligt att kunna erbjuda dem denna fina och funktionella lokal som också är den sista vakanta ytan i denna fastighet säger Kristian Pamp, Castellums affärsområdeschef region Stockholm-Norr, i ett pressmeddelande.

Lokalen, som är cirka 2500 kvadratmeter, kommer att användas för bolagets lager- och distributionsverksamhet. Svenskt Tenn har endast en fysisk butik i Sverige, butiken på Strandvägen i Stockholm, samt försäljning via webben där kunder från hela världen kan handla. I övrigt säljs en begränsad del av sortimentet på Boutique Tinna i Göteborg, samt Svenskt tenns tapeter hos ett fåtal tapetåterförsäljare i Sverige.

– I och med flytten till Lyftkransvägen i Länna skapas förutsättningar för ett historiskt företag att skapa en modern och effektiv logistik med möjlighet till ökad skalbarhet, kommenterar Maria Veerasamy, vd för Svenskt Tenn.

När Svenskt tenn tillträder lokalen blir fastigheten både fullt uthyrd och även fullt inflyttad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079