23948sdkhjf

Granngården flyttar

Omlokaliserar butiken i Växjö.

Den 28 februari nästa år öppnar Granngården upp en ny butik i Växjö. Den kommer att ta plats på handelsområdet gamla I11, vid Willys. Enligt företaget ska den nya butiken vara mer lättillgänglig för kunderna än den befintliga butiken i staden.

– Butiken kommer erbjuda kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst och ryttare samt hus och hem. Den nya butiken kommer dessutom ha en stor utemarknad med växter och inspiration för trädgårdsintresserade, säger Olof Fransson, försäljningschef på Granngården.

– Med vår nya butik kommer vi vara tillgängliga för fler kunder som tidigare kanske har behövt bil för att komma till oss berättar Heli Vilmi, butikschef i Växjö.

Flytten är en del av Granngårdens satsning på expansion och följer öppningen av nya butiker i Kalmar och Oskarshamn. Dessutom ska butikerna i Rimbo och Enköping flyttas till större lokaler under våren. Sämre har det gått i Gällivare, där företaget fick stänga efter att de sagts upp från lokalerna av kommunen. Även i Bredbyn läggs verksamheten ned.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094