23948sdkhjf

Vd-skifte på Nelly

Hon går in som tillförordnad vd när Jan Wallsin lämnar vd-posten i Nelly efter mindre än ett år.

Jan Wallsin lämnar posten som vd för Nelly. Det meddelar Qliro Group som utsett Anna Ullman Sersé till tillförordnad vd för e-modehandlaren. Nyligen vinstvarnade Qliro Group då bland annat  returhanteringen inom Nelly och omorganisation inom Cdon Marketplace tynger koncernen.

Anna Ullman Sersé har haft titeln head of business development och har ansvarat för strategiutvecklingen för Nelly och de andra affärsområdena och är medlem av koncernens ledningsgrupp sedan 2016.

En rekryteringsprocess har inletts för att hitta en efterträdare till Jan Wallsin. Han utsågs till vd för Nelly i december 2016 och tillträdde sommaren 2017. Han kom då från olika uppdrag inom H&M, närmast som ansvarig för utvecklingen digitalt och online för H&M New Business Group, och efterträdde Magnus Månsson.

– Vi är glada över att utse Anna Ullman Sersé som Interim Head of Nelly. Anna har lång erfarenhet inom detaljhandel och har stöttat Nelly i strategiarbetet sedan 2016. Detta gör henne väl lämpad för Nelly som är ett av Nordens starkaste varumärken för mode på nätet. Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Jan Wallsin för hans tid på Qliro Group, säger Marcus Lindqvist, VD och koncernchef för Qliro Group i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079