23948sdkhjf

Søstrene Grene kommer till Stockholm

Här öppnar danska heminredningskedjan sin första butik.

I juni slår Søstrene Grene upp dörrarna till en ny butik i Liljeholmstorget Galleria i Stockholm. Det blir kedjans första butik i Stockholm och sjunde i Sverige. I dagsläget finns en etablering i Halmstad, en i Helsingborg, en i Kristianstad och tre i Malmö. Under hösten ska en ny butik dessutom öppnas i Mölndal Galleria, Göteborg.

– Vi är mycket stolta över det varma välkomnandet våra kunder har gett oss i andra delar av Sverige, så vi är naturligtvis glada att vi nu kan öppna dörrarna till den första butiken i Stockholm. Det har varit en önskan både från oss och våra kunder under lång tid. Under de senaste åren har vi fokuserat på att göra vår butiksupplevelse och vår designprofil ännu starkare och vi ser fram emot att visa resultatet till kunderna i Stockholm, säger Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene.

– Gallerians centrala läge vid en av Stockholms största knutpunkter är mycket attraktivt och många varumärken söker sig hit. Søstrene Grene är ett spännande butikskoncept som stärker gallerians utbud av heminredning, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.265