23948sdkhjf

Öppnar flaggskepp i Stockholm

Kicks slår upp dörrarna till en ny butik på 1 500 kvadratmeter i centrala Stockholm.

Kicks meddelar idag att kedjan kommer att ta plats med en 1 500 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik fördelad över tre plan i nya Gallerian i kvarteret Urban Escape i Stockholm. Tillsammans med nya Gallerian kommer den att delinvigas inför julhandeln men öppna fullt år 2019.

KICKS flagship i Stockholm kommer att följa nya Gallerians tidplan med delinvigning till julhandeln och full öppning 2019.

Den nya etableringen blir Kicks fjärde flaggskeppsbutik efter de som öppnades i Malmö, Göteborg och Oslo förra året. I dem finns ett tjänsteutbud i form av Nail Bar, Brow Bar, Skincare Lab och Makeup Studio.

– Upplevelser blir att viktigare för den fysiska butiken och med våra flagshipbutiker har vi hittat ett koncept som tilltalar våra kunder. Med etableringen i Stockholm kommer vi att utveckla konceptet ytterligare en nivå, både när det gäller sortiment, tjänster och digital inspiration. Vi vill bland annat skapa en attraktiv mötesplats som också bjuder in till umgänge. Vidare känns nya Gallerian och citykvarteret Urban Escape helt rätt för vår etablering, det går helt i linje med vårt koncept, säger Gina Azaric, marknadsdirektör på Kicks.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063