23948sdkhjf

Efterlyser första kunden – Ber om hjälp

Handlade du på Gunnars Byggnetto i Täby vid öppningen år 1993? Byggmax har letat med ljus och lykta efter sin allra första kund – nu ber de allmänheten om tips.

Byggmax fyller snart 25 år. För att kunna berätta företagets historia ur kundens perspektiv letar man nu efter den allra första kunden. Företaget menar att de har sökt med ljus och lykta efter det allra första kvittot från kedjans första butik som öppnade under namnet Gunnars Byggnetto i Täby år 1993, men utan framgång. Inte heller samtal med medarbetare har burit frukt. Därför ber man nu allmänheten om hjälp.

– Vi kan Byggmax historia som ett rinnande vatten, men det är ju ur vårt perspektiv. Vi skulle allra helst höra hur kunderna upplevde det hela, särskilt nu när vi firar 25 år i år. Vi vill ju fira tillsammans. Men det har visat sig svårare än vi trodde att hitta vår första kund. Vi har letat som galningar efter gamla kvitton och register, och insett att vi inte klarar det här själva. Vi behöver våra kunders hjälp, säger Mattias Ankarberg, vd Byggmax Group.

Den som har information eller tips som kan leda till att Byggmax första kund hittas kan mejla till 25@byggmax.se.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125