23948sdkhjf

Visby Galleria nästan full

Gallerian har fått ny fasad och är nu nästan fullsatt.

Visby Galleria i Östercentrum på Gotland har under de senaste åren tagit emot flera varumärken och sist på tur var Elit Sports Club som flyttade in i lördags. Gallerian är nu nästan full och den enda ytan som står tom är källarvåningen.

Visby Galleria köptes upp av Nordika Fastigheter år 2013. Företaget genomförde under våren en förändring av gallerians fasad. Några som är nöjda med detta är hyresgästerna Teknikmagasinet och Apoteket.

– Fasadförändringen har gett Teknikmagasinets butik ett helt nytt utseende och vi är mycket nöjda med den extra kund- och exponeringsyta som skapats. Vi ser stora möjligheter till en fortsatt positiv utveckling för butiken och vi står redo att möta boende och tillresta i vår fina butik, säger Lisen Pettersson, etableringsansvarig på Teknikmagasinet.

– Vi ser mycket positivt på att Nordika satsar på Visby Galleria. Den nya fasaden innebär ett stort lyft för oss och alla andra hyresgäster. Vi har också passat på att modernisera vårt apotek för att bli ännu mer attraktiva och kunna göra det enklare för alla gotlänningar att må bra, säger Maria Ahlestål, etableringschef på Apoteket.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11