23948sdkhjf

Svenssons ändrar i styrelsen

Möbelföretaget tar in tre nya ledamöter – tappar två.

Tre nya ledamöter tar plats i styrelsen för kvalitets- och designmöbelföretaget Svenssons i Lammhult: Per Bengtsson, Anna Laestadius och Calle Johansson.

I samband med detta lämnar Jonas Engwall både sin plats i styrelsen och sitt ägande i bolaget. Även Göran Ydstrand lämnar styrelsen men kommer fortsättningsvis att finnas kvar som rådgivare till vd och styrelseordförande. Styrelsens ordförande Johan Ahldin och ledamoten Johan Sjöberg sitter kvar i styrelsen.

Kort om de nya ledamöterna:

Växjö-bon Per Bengtsson grundade och har drivit PM & Vänner sedan 1992. I dagsläget är han kreativ ledare och vd för verksamheten som inkluderar restauranger, bageri, florist och hotell. Han är även engagerad i olika bolag som bedriver verksamhet inom vin- och ölimport, fastigheter, konsultverksamhet med mera. Han håller också presentationer inom ämnen som värdskap, varumärkesbyggande, design management, entreprenörskap, PR och kommunikation.

Anna Laestadius sitter i ledningsgruppen för researrangören TUI, i form av företagets marknadschef, CMO. Hon har en lång erfarenhet av tjänster inom marknadsföring, kommunikation och digitalisering på företag och organisationer som bland annat SAS, Absolut Vodka, Ericsson, Saab, Kraft, Rädda Barnen och Electrolux.

Calle Johansson är B2C director på Doconline.com. Han har en lång erfarenhet av tjänster inom IT, systemutveckling och affärsutveckling och kommer närmast från rollen som vd för e-handelsbolaget Nordicink.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078