23948sdkhjf

Ny chef på Kronan

Från Plantagen till apoteket.

I slutet av augusti tar Charlotte Stenbeck plats som ny direktör för affärsutveckling på Kronans Apotek. Genom sin nya tjänst tar hon även plats i Kronans Apoteks ledningsgrupp.

Charlotte Stenbeck kommer närmast från en tjänst på Plantagen, där hon var utvecklingschef. Hon har dessförinnan arbetat i drygt tio år med förändrings- och utvecklingsprojekt inom konsumentprodukter och handel på konsultföretaget EY. Där hade hon bland annat fokus på apotekssektorn.

– Jag var med på apoteksmarknadens förändringsresa direkt efter omregleringen, säger Charlotte Stenbeck.

– Det ska bli jättekul och spännande att komma in i branschen igen. Vi står inför stora förändringar både utifrån att digitaliseringen förändrar förutsättningarna och att kundernas beteende och preferens förändras. En viktig fråga är hur vi ska bygga framtidens kundrelation och vara en del av ett helhetserbjudande inom hälsa och välmående oavsett kanal. Det handlar också om hela vårdkedjan och vår roll i denna. Kunderna vill ha en friktionsfri upplevelse.

Kronans Apotek driver idag 326 apotek, e-handel och en app med fokus på receptbelagda läkemedel. Apoteket har även ett pågående samarbete med Doktor.se.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095