23948sdkhjf

Här gör Apoteket comeback

Apoteket slår upp portarna för en helt ny butik under torsdagen.

Apoteket är tillbaka i Stenungsund och under måndagen invigs den nya butiken, som ligger i köpcentrat Stenungstorg Centrum.
Det är fantastiskt roligt att Apoteket kommer tillbaka till Stenungsund. Jag och mina kollegor ser verkligen fram emot att få ta hand om alla kunder med råd och produkter som gör det enklare att må bra, säger apotekchefen Karin Nilsson, som själv är från trakten.

Öppettiderna blir 8-10 på vardagar, 10-17 på lördagar och 11-17 på söndagar.
– Vi har valt att öppna tidigt eftersom vi vet att många behöver hämta ut läkemedel efter besök på vårdcentraler i närheten, säger Karin Nilsson.

Så blir butiken

Butiken kommer att innehålla såväl en avdelning för egenvård, ett hudvårdstorg som möjligheten att hämta ut apoteksprodukter med Expressutlämning.
– Vi kommer också att erbjuda kunderna att kolla sitt blodtryck. Om det finns önskemål hoppas vi också att på sikt kunna utöka med fler olika hälsotjänster. Vi hoppas kunna utveckla både sortiment och service utifrån kundernas behov och önskemål, säger Karin Nilsson
och fortsätter:
– Du kan handla läkemedel och egenvård på apoteket.se eller i appen Mitt Apotek och sedan hämta ut dem smidigt efter två timmar på det apotek som du själv väljer som utlämningsställe.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065