23948sdkhjf

De tar över Grandpas lokal

Under sensommaren öppnar kläd- och restaurangkoncept på välkänd modeadress på Kungsholmen i Stockholm.

D.Brand öppnar butik i Grandpas och restaurang Sixten & Frans tidigare lokaler på Fridhemsgatan på Kungsholmen i Stockholm i månadsskiftet augusti och september.

Lokalen om 500 kvadratmeter ska även som för tidigare ägare hysa kafé och restaurang.

Till skillnad från Grandpa, som hade en extern restaurangpartner, ska modeföretaget själva driva kafé-, bar- och restaurangverksamheten. Det matchar väl med hur konceptet utvecklats under åren. För även om D.brand är sprunget ur ett renodlat klädföretag så har kvartetten bakom företaget tillsammans med  partner under några år arbetat fram dagens koncept, d.brandxFriends, och som de nu kommer att utveckla vidare i den nya butiken. 

- Det ska bli väldigt roligt att öppna ny butik och även satsa mer på restaurangverksamhet. Exakt utformning och inriktning på mat har vi inte bestämt ännu men det ska bli kafé och även kvällsrestaurang samt bar, säger Kim Pirzadeh, som tillsammans med David Pirzadeh, Damon Pirzadeh och Johan Lagercrantz äger och driver modeföretaget, till Habit.

Det är inte första gången som de driver butik och nyligen stängdes enheten som modeföretaget haft under två år i NK-passagen i Stockholm. Det var enligt Kim Pirzadeh ett bra tillfälle att prova på att driva butik och nu känner sig kvartetten mogna att starta upp en större verksamhet. Fram till öppningen ska butikslokalen nu renoveras.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08