23948sdkhjf

Här öppnar K-Rautas nya proffscenter

Slår upp portarna vid årsskiftet.

Västberga, Stockholm blir skådeplatsen för Keskos nya, renodlade proffscenter, som ska bli en bygghandel och mötesplats för professionella hantverkare.

I Västberga testar vi vårt första renodlade proffscenter. Idag har vi fyra proffsinriktade avdelningar integrerat i befintliga K-rauta varuhus i Stockholm samt en distributionshubb i Järfälla som hanterar Storstockholms kundleveranser. Proffscentret i Västberga med sin närhet till citykärnan kommer att anpassas till företagskunder, som uppskattar snabb tillgänglighet, nischat sortiment och hög personlig service för order, offert och teknisk support, säger Stefan Pageryd, Proffsansvarig Kesko Sverige.

Det nya proffscentret på Västberga Allé kommer att bestå av 1500 kvm butik och en 2000 kvm stor bygghall under tak med bilinfart för virke, byggmaterial och övriga skrymmande produkter, samt en utvändig gård på ca 1000 kvm. Öppning är planerad till årsskiftet.

En etablering i Västberga ger oss ett bra centralt läge i södra Stockholm och är en del i vår etableringsstrategi för Storstockholmsområdet. Med denna satsning vill vi visa att Kesko är en stark partner och leverantör för att byggproffs ska lyckas med sina projekt och ha mer tid för sina kunder. Vi har såväl bredden som nischen i vårt sortiment, säger Endre Espeseth, landschef K Group’s Building and Technical Trade, Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095