23948sdkhjf

De blir grossist för Shells nya utbud

Bilkedjan och ägarbolaget St1 har tecknat avtal kring utökat sortiment.

Mekonomen Group blir grossist för drivmedelsstationerna Shells nya bilrelaterade utbud. Det meddelar Shell-ägarna, St1 som har tecknat ett avtal med bilkedjan.

– Att tänka nytt för vårt convenience retailkoncept med framtiden i fokus är viktigt. Där blir bilrelaterade produkter ett naturligt steg tack vare butikernas lägen vid en station. Att då kunna ha Mekonomen som partner, som tillför kunskap och utveckling känns helt rätt säger Sofie Westman, chef för Convenience Retail i St1 Sverige.

St1 har efter tio års partnerdrift beslutat sig för att driva retailverksamheten i egen regi och det är i samband med återtagandet av butikerna som upphandlingen av bilrelaterade produkter genomförts.

– St1s butiker har en hög tillgänglighets- och servicegrad i sitt erbjudande när det kommer till bilrelaterade tjänster och produkter. Vi ser fram emot att vara med och utveckla St1s nya koncept och bidra med vårt breda sortiment och kunskaper kring ett enklare billiv, säger Tobias Narvinger, Inköpschef Mekonomen Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062