23948sdkhjf

Här är Svensk Digital Handels nya vd

Lämnade Postnord i vintras för att "komma vidare".

Det blir Per Ljungberg som tar över rodret som ny vd i Svensk Digital Handel och helägda dotterbolaget Svensk Distanshandel.

Jag ser fram emot att tillsammans med Svensk Digital Handels duktiga medarbetare, medlemsföretagen och Svensk Handel arbeta för att stärka den svenska digitala handelns konkurrenskraft. Vi ska ytterligare stärka vår position som knytpunkt för nätverkande, opinionsbildning och insikter om digital handel i Sverige, säger Per Ljungberg.

Han kommer närmast från rollen som kommunikationschef för Postnord Sverige, där han haft ansvaret för utvecklingen och positioneringen av e-barometern sedan 2009. Den 1 augusti tillträder han officiellt på nya jobbet.

Per besitter väldigt god förståelse för den svenska e-handeln och dess aktörer och har ett brett nätverk i e-handels Sverige. Med Per som vd kommer vi att fortsätta mot vår vision ”vartannat köp digitalt” och vi kommer kunna vidareutveckla verksamheten så att vi, genom bland annat D-Congress, fortsätter att vara en av de främsta mötesplatserna för e-handeln i Sverige, säger Freddy Sobin ordförande för Svensk Digital Handel.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078