23948sdkhjf

Stockholm Städgross inviger

Ny städbutik öppnar på fredag.

Peter Bergström, tidigare ägare till Städgrossimporten som senare blev Supplies Direct, har nu startat Stockholm Städgross. Invigning den 24 augusti.

Hej Peter, varför startar du en ny städbutik?
– Det här är ju mitt liv och det jag tycker är kul att göra. Så nu när Supplies Direct flyttat från Västberga, för att öppna i City Pappers lokal i Årsta, har vi tagit över ungefär hälften av lokalen i Västberga. Den är ju inarbetad, kunderna hittar hit och parkeringen är utmärkt.

Vilka är vi?
– Min bror Percy Bergström, Stefan Anell och jag. Vi har jobbat ihop under nästan hela tiden sedan jag startade Städgrossimporten 1990. Percy kom med 1992 och Stefan 1993, så de kan verkligen verksamheten. Vi ska fortsätta jobba som Städgrossimporten gjorde, med butik, support, utbildning och utveckling av produkter. Och Roffe Andersson, som hållit i utbildningarna i Västberga, stannar kvar hos oss.

Du är inte kvar på Supplies Direct, ska du konkurrera nu?
– Nej, vi jobbar på olika sätt. Vi ska främst vara en städbutik som kunderna kan besöka och handla direkt från. Vi ska jobba nära kunderna och får väldigt mycket stöd, både från dem och från många konkurrenter. Det känns som att vi har något att tillföra. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094