23948sdkhjf

Matsmart växer: ”Fördubblas”

Matsmart omsatte 160 miljoner förra året. Vid årets slut räknar vd:n med ytterligare en fördubbling av omsättningen: ”Vi letar dubbelt så stora lokaler”. Företagets samarbete med Paradiset nomineras till Livsmedelspriset.

Martsmart som levererar boxar med svinnvaror har haft en imponerande tillväxttakt sedan starten 2014. Omsättningen har ökat snabbt.

  • 2015: 26 miljoner
  • 2016: 69 miljoner
  • 2017: 160 miljoner.

Nu räknar vd:n Karl Andersson med ytterligare en fördubbling till 2018 års bokslut.

Vi ser att kundtillströmningen ökar i stadigt takt. Fler och fler inser fördelarna med att sälja varor som annars hamnar i soptunnan. Det är en win-win för alla, säger han till Fri Köpenskap.

Det 10 000 kvadratmeter stora lagret i Katrineholm sysselsätter 120 anställda, men kostymen håller på att växas ur. Företaget letar nu efter nya.

När man växer som vi gör tycks man alltid ta i för lite, så den här gången ska vi åtminstone ha dubbelt så stora lokaler.

Matsmarts boxar levereras över hela landet, och företaget har nyligen nomineras till livsmedelspriset. Detta för kedjans ekoboxar som levereras i samarbete med Paradiset.

Det är en uppskattad box som försvinner snabbt när vi lägger upp dem. Vi ser fram emot ett brett samarbete med Paradiset. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079