23948sdkhjf

Täby nästa för e-handelsjätten

Royal Design lanserar både ny butik och ny digital plattform.

För två år sedan öppnade e-handelsjätten Royal Design sin första flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia i Solna. Förra året förvärvades franschisebutiken i Nacka Forum och i höst flyttar inredningsföretaget in även i Täby Centrum. Inom kort finns Royal Design därmed i samtliga gallerior i Stockholmsområdet som ägs av fastighetsjätten Unibail Rodamco Westfield.

– Täby Centrum erbjuder enligt oss just den höga kvalitet av köp- och kundupplevelse som vi eftersträvar. Vår nya butik kommer att husera i en lokal där det länge funnits design och möbler, vilket gör det till en naturlig destination för kunderna, säger Magnus Pettersson, VD för Royal Design Group AB.

Den nya flaggskeppsbutiken i Täby ingår i Royal Designs omnikoncept som i höst också förstärks av en ny digital plattform som ännu tydligare ska knyta ihop den digitala och fysiska verksamheten och skapa nya möjligheter för butikerna. 

Först ut med de nya IT-lösningarna blir de egenägda butikerna på Kungsgatan och i Täby Centrum. Därefter följer övriga egenägda butiker och franchisebutiker efter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078