23948sdkhjf

Ny frisörkedja till Femman

Frisörkedjan Sayso Hair & Style flyttar in i nyrenoverade gallerian Femman i Göteborg.

Inflyttningen sker i november och det är frisörkedjans första satsning i Göteborg. Den 80 kvadratmeter stora salongen blir den tredje Sayso Hair & Stylesalongen i Sverige.

Kedjan drivs av Raise Gruppen med över 140 salonger, sex frisörskolor och 1 000 anställda i Sverige och Norge. I Sverige är Raise Gruppen känd för bland annat Nikita-salongerna.

– Sayso Hair & Style inspireras av millenniumgenerationen och vill särskilt locka just denna målgrupp. Vi har valt en inredning som inspireras av salonger i storstäder som Berlin, London och Tokyo. Det handlar om att skapa en frisörsalong som kunden inte sett tidigare i Göteborg, säger Christinah Nicolaisen, koncernchef, Raise Gruppen AS.

Femman har genomgått en omfattande renovering och fått en helt ny interiör med öppna miljöer och en blandning av butiker och restaurangkoncept.

– Vi är väldigt glada att Sayso Hair & Style valt att öppna i Femman. Deras frisörsalong är ett välkommet tillskott och stärker Femman som en destination för skönhet och mode, säger Fredrik Ottosson, chef affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.127