23948sdkhjf

Välgörenhetsjulklapp gör comeback

Det dröjer ytterligare tre månader innan tomten knackar på dörren. Men Myrorna är ute i god tid och slår ett slag för sin färdiginslagna gåva med hemligt innehåll.

I fjol var den hemliga julklappen en stor försäljningsframgång så i år har butikerna redan laddat med extra många paket. Allt överskott från försäljningen går till att hjälpa människor som har det svårt.

– Många vill göra gott i juletider, och för många är givmildhet och godhet budskap som går hand i hand med julen. Myrorna ger människor möjligheten att göra gott året om, men med julklappen hoppas vi att ännu fler väljer en hållbar gåva att lägga under granen, säger Caisa Ingemarsdotter, försäljningschef på Myrorna.

Innehållet i julklappen är hemligt och varje klapp är unik. Ett paket kan innehålla allt ifrån ljusstakar eller porslin, till pocketböcker, spel och prylar. Klapparna är handplockade och inslagna av Myrornas personal.

Julklappen säljs i Myrornas butiker runtom i landet, för 50 kronor styck och finns i butik med start vecka 47. Nytt för i år är att julklappen även finns tillgänglig för företag som gåva till medarbetare eller kunder, med möjligheten att välja vilken summa innehållet ska motsvara.

Allt överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete. Pengarna används till exempel till behandlingshem för missbrukare, skyddade boenden för kvinnor utsatta för trafficking, sommarkollo för barn eller frukost, värme, dusch och rena kläder till en hemlös.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094