23948sdkhjf

Kedja testar nytt entrégrepp – "Köra, stanna till, bara gå in och hämta upp".

Lager 157 ökar tillgänglighet till fysisk butik med fler entréer och service för e-handel.

På torsdag öppnar Lager 157 butik i gallerian Etage i Trollhättan och testar enligt dem ett nytt grepp, i samarbete med fastighetsägaren Olav Thon, för att öka tillgängligheten att nå butiken för kunden med hjälp av flera entréer.

– Olav Thon har gett oss möjligheten att genomföra vår idé med en helt ny entré till gallerian. Den nya entrén blir till vänster om gallerians huvudingång. Lager 157:s butik kommer därmed att ha en entré genom gallerian men också direkt från parkeringen. Det betyder en ökad tillgänglighet och möjlighet för kunden att parkera nära och lätt ta sig in i butiken – köra, stanna till, bara gå in och hämta upp, säger vd Stefan Palm i en kommentar.

"Ett litet ingrepp i en fastighet blir ett stort steg mot framtidens butik" menar Lager 157 och tillägger att den fysiska butiken blir mer och mer en servicepunkt med nya kassalösningar och som lagerhubb för att hämta ut och byta.Samtidigt vill Lager 157 också även fortsatt se butiken som en mötesplats.

– Vårt generella perspektiv att se butiken som en omnifunktion med utlämning av e-handelspaket som en viktig del blir här förstärkt. Tillsammans med fastighetsägaren testar vi nya grepp i en galleriamiljö och det är det unika för Trollhättan, säger Stefan Palm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063