23948sdkhjf

När tre blir en - Caliroots öppnar och stänger

Streetmodekonceptet öppnar en och stänger tre butiker i Stockholm.

23 november öppnar Caliroots ny butik om 200 kvadratmeter på Lästmakargatan 5 i centrala Stockholm. Därmed stänger street-och sneakerimperiet butikerna Caliroots OG, Six Feet Down och C-store i Stockholm.

Den nya butikens inredning är framtagen av  arkitektfirman Boys Don’t Cry som Caliroots även samarbetade med för att skapa butiken i Göteborg som öppnade i april i år.

Den nya butiken i Stockholm är utformad på ett liknande vis som den i Göteborg och ska fungera som länk mellan online och offline-shopping med digitala displayer för marknadsföring av aktuella erbjudanden samt möjlighet för kund att lägga order från online-sortiment samt hämta ut och göra returer.

I sortimentet i den nya butiken ryms mode-och streetmärken som Wacko Maria, Marni, Needles, Undercover, Heron Preston, Helmut Lang, APC, Porter, Engineered Garments, Stussy, Polar Skate Co, Carhartt, Pleasures, The North Face samt  sneaker från klassiska märken som Nike, adidas, New balance, Reebok, Asics och Vans. 

Caliroots group grundades 2003 och i dag ingår även Hollywood och Sotostore med butiker i Stockholm, Göteborg och Berlin samt e-handel i konceptet. E-handelslager som servar kunder världen över finns utanför Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11