23948sdkhjf

Här är alla vinnarna på Dagligvarugalan 2018

Under dagligvarubranschens stora galatillställning korades 20 lyckliga vinnare.
Under den tionde upplagan av Dagligvarugalan korades 20 vinnare i branschens egen gala. Dagligvarugalan ägde rum den 20 september i Blå hallen i Stockholms stadshus i regi av Fri Köpenskap.

Efter många månaders juryarbete har vinnarna korats i kategorier som speglar butiks- och leverantörsarbetet i dagligvaruhandeln. 

Butiken som har Årets kött- och charkavdelning finns i Borås, City Knalleland. Årets Ekobutik vanns av Paradiset, Södermalm i Stockholm. Naturligtvis var nyfikenheten stor på vilken butik som skulle vinna kategorin Årets Butik och Sveriges bästa butik alla kategorier 2018 är Ica Maxi Nacka.

Det känns helt fantastiskt och är ett recept på allt det hårda slit som alla 250 medarbetare lägger ner 365 dagar om året, säger Emma Nilsson, ställföreträdande butikschef.

Hur kommer ni att använda er av priset?

Vi kommer naturligtvis att trycka upp det väldigt stort både i butiken och i våra andra kanaler. Vi vill tacka alla våra kunder och framförallt all vår personal som gör det här möjligt.

Även Livsmedelshandlarnas Hederspris delades ut och det gick till Andreas Bylger på Ica Nära Sätra som ständigt arbetar för att bekämpa brott i butik.

Det är blandade känslor. Det är naturligtvis hedrande att vinna priset och det sporrar mig bara ytterligare i kampen mot kriminaliteten. Men själva ämnet är ju inte så smickrande eftersom brotten egentligen inte ska tillåtas existera, säger han.

Är du nyfiken på de enskilda vinnarna på Dagligvarugalan? Klicka dig vidare här nedan:

Årets Tidskriftsbutik

Årets Brödavdelning

Årets Förbutik

Årets Frukt & Gröntavdelning

Årets Leverantör

Årets Kött & Charkuteriavdelning

Årets Matinspiration

Årets Mejeriavdelning

Årets Fiskavdelning

Årets Dryckesbutik

Årets Ekobutik

Årets Kassazon

Årets Djupfrystavdelning

Årets Kampanj

Årets Ostavdelning

Årets Digitaliserade Butik

Årets Hållbarhetsinitiativ

Årets Syftesdrivna Ledare

Hederspriset

Årets Butik
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078