23948sdkhjf

Adlibris och Bonnier startar inredningsbutik

Lanserar ny e-handelsatsning.

Idag lanserar Aldibrisgruppen och Bonnier Magazines & Brands en ny e-handelssatsning som går under namnet Bondeco.

– Inredning är ett segment där vi ser stor potential för oss som e-handel. Precis som med Adlibrisgruppens övriga sajter ligger fokus på att erbjuda kunderna en inspirerande och lustfylld shoppingupplevelse tillsammans med alla de fördelar som finns med e-handel när det gäller konkurrenskraftiga priser, brett utbud och snabba leveranser, säger Henrik Oscarsson COO på Adlibrisgruppen i en kommentar.

Förutom ett brett sortiment av inredningsprodukter i varierade prisklasser kommer kunderna även att erbjudas stylingtips från flera av Sverige ledande inredningsmagasin.

– Med Sköna Hem, Lantliv, Allt i Hemmet, Gods & Gårdar, Hem & Antik och Gård & Torp har vi på Bonnier Magazines & Brands de största och starkaste inredningsvarumärkena på den svenska marknaden. Våra redaktioners passion, fingertoppkänsla och djupa kunskap inom inredning tillsammans med Adlibrisgruppens erfarenhet och kunskaper kommer göra Bondeco till den starkaste e-handeln för inredning, säger Daniel Frodin, publisher och ansvarig för Bondeco på Bonnier Magazines & Brands i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078