23948sdkhjf

Åhlens öppnar nya avdelningar i två olika städer

Nyöppning samtidigt i Stockholm och Göteborg.

I helgen är det nypremiär för inte bara en utan två nya plan för mode- och skönhet, ett nytt hem- och skönhetsplan i Åhléns City Göteborg och ett nytt modeaccessoarplan i Åhléns City Stockholm.

Den nya hem- och skönhetsavdelningen på gatuplanet i Göteborg ligger nu mer centralt placerad och kunderna ligger på 1300 kvadratmeter, vilket gör den till Göteborgs största och Sveriges näst största skönhetsavdelning.

– Vårt varuhus har förnyats och det är roligt att få möjlighet att erbjuda våra kunder vårt nya inspirerande sortiment av hem- och skönhetsprodukter, säger Carolina Ridell, varuhuschef, Åhléns City Göteborgi ett pressmeddelande.

Den nya avdelningen i Stockholm ligger även den på gatuplanet och rymmer nyheter inom modeaccessoarer så som Efva Attling, Ole Lynggaard, Georg Jensen och ATP Atelier samt Maison Suisse.

– För att fortsätta vara en spännande shoppingdestination söker vi ständigt nya samarbeten med stora och små varumärken som vi hoppas våra kunder uppskattar, säger Andreas Stenman varuhuschef på Åhléns City i Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08