23948sdkhjf

Swims med butik

Så ser första konceptbutiken ut. Märkets klädkollektion ritas av en svensk designduo.

Norska Swims har öppnat en första konceptbutik för märket  i Oslos modekvarter på Prinsens Gate. Butiken är en del i en större satsning för livsstilsmärket som har en ny chefsdesigner för skor i LA, Dien Nguyen, och en ny designduo från svenska Creations in Progress på klädsidan. I augusti skrev Habit också att modeföretaget har en ny landschef i Sverige som kommer från Eton.

- När det var tid att öppna vår första konceptbutik så var det självklart att den skulle ligga i staden där allt började – Oslo. Även om vi nu är ett globalt varumärke och vårt huvudkontor är delat mellan Los Angeles och Oslo är vi otroligt stolta över vårt norska arv och vi ville erbjuda en ny typ av shoppingupplevelse i Oslo, säger Alexander Eskeland, märkets medgrundare i en kommentar.

Butiken, som är på 80 kvadratmeter, är ritad av design- och arkitektbyrån Haptic och är även flexibelt utformad för att företaget ska kunna ha möjlighet att arrangera  allt ifrån pressvisningar till after works i lokalen.   

Swims är grundat 2006 och är kända inte minst för signaturprodukten den orangea galoschen men rymmer märket även kläder, skor och accessoarer. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078