23948sdkhjf

Hon är ny vd för skönhetsföretaget

Styrelseordförande och majoritetsägare tar över som vd.

Isabella Lewenhaupt är ny vd för Björk & Berries och tillträder 25 oktober.

Hon är sedan tidigare bolagets styrelseordförande och hennes familj är även majoritetsägare av skönhetsföretaget. Hon efterträder Hanna Lundgren som varit tillförordnad vd och kreativ chef sedan januari i fjol.

Isabelle Lewenhaupt har funnits med i bakgrunden sedan företaget grundades och sitter i styrelsen sedan 2010. 2015 tog hon över posten som styrelseordförande. Uppdraget blir nu att bygga ett globalt skönhetsföretag.

– Vi vill dela den svenska hemligheten med världen – vår balanserade livsstil, våra värderingar, närheten till naturen – genom att skapa rena och naturliga produkter inspirerade av svenska huskurer som förmedlats genom generationer kombinerat med dagens teknologi for att skapa produkter som verkligen fungerar men fortfarande är snälla mot huden, djuren och naturen. Vår minimalistiska inställning exkluderar alla onödiga ingredienser och fokuserar på balans och resultat. Allt är producerat i Sverige, säger Isabelle Lewenhaupt, vd och ägare för Björk & Berries i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079