23948sdkhjf

Jollyroom skickar direkt från hamnen

Jollyroom fortsätter sin logistikexpansion med ett lager för storgods i direkt anslutning till Göteborgs hamn.

E-handelsföretaget Jollyroom, som säljer barn- och babyprodukter på nätet, kommer att hyra en nyrenoverad anläggning i Göteborgs hamn. Värden heter Newsec och skälet är att man vill förenkla sina leveranser av storgods, genom att kunna skicka varor till kunderna direkt från hamnen.

Det händer mycket för Jollyroom just nu. För inte länge sedan tecknade bolaget ett avtal med Castellum om ett lager i Göteborgs hamn som gav dem Nordens största logistiska anläggning inom e-handel.

De nya lokalerna ligger i närheten av storlagret. Anläggningen är på 11 000 kvadratmeter och har ett läge nära Jollyrooms egna containerterminal.

– Det hamnnära läget och vår egna containerterminal gör det möjligt för oss att skeppa storgods direkt till slutkund från hamnen. Det är bra för både kund, personal och miljö då det sparar tid, tunga lyft och interna transporter. Från vår nya lokal på Förrådsgatan kan vi koordinera ett flöde om 100 containers varje vecka, säger Cecilia Olsson, logistikchef på Jollyroom, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094