23948sdkhjf

Apotea tar steget till tretimmarsleveranser

De har gjort sig kända för att erbjuda många alternativ för leveranserna. Nu ska det gå riktigt snabbt också.

Apotea dominerar den svenska onlinemarknaden för läkemedel och har gjort sig kända för att satsa på en uppsjö av leveransalternativ för sina kunder. Logistiken har helt enkelt varit en av företagets kärnfrågor. 

Nu tar man nästa steg när man erbjuder leverans inom tre timmar, där varorna kommer i två och tretimmarsintervall från förmiddag till kväll, alla dagar i veckan. Möjligheten kommer att finnas för 1,5 miljoner personer i Stockholmsområdet och kan realiseras genom ett samarbete mellan Apotea och Airmee. 

– Vi arbetar hela tiden på att hitta nya fraktsätt och förbättra våra leveranstider och med Airmee får våra Stockholmskunder tillgång till en otroligt bra tjänst med tidsbestämda leveranser flera gånger dagligen – samma dag som de beställt, säger Pär Svärdson, vd på Apotea, i ett pressmeddelande 

Airmee planerar, och planerar om, sina rutter i realtid med hjälp av en speciell programvara, vilket gör att de kan lägga in snabba leveranser i budbilarnas körningar. 

– Vi är förstår otroligt glada och stolta över att få förtroendet från den kanske främsta e-handelsaktören i Sverige. För apoteksvaror, som många andra produktgrupper, har vi sett en väldigt hög efterfrågan på snabba leveranser, säger Julian Lee, vd på Airmee. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11