23948sdkhjf

Butikskedjor redo att skriva på

Tre butikskedjor etablerar sig i bostads- och affärsområde.

Det är företaget Lars Östling Fastighetsutveckling från Västerås som ligger bakom etableringen av tre nya butiker vid handelsområdet Siggbo i Tierp. Åtminstone en av kedjorna är en dagligvaruaktör.

Det finns ett påskrivet avtal som ska godkännas av det aktuella livsmedelsföretagets styrelse, säger Lars Östling till Uppgång.se.

Vilken livsmedelskedja som de handlar om han förtegen om – men utifrån tidigare samarbetspartners är det enligt tidningen troligt att livsmedelsbutiken antingen tillhör Ica, Axfood eller Coop.

Byggstart för butikslokalerna är planerad till 2019 och beräknad öppning är våren 2020. Förutom dagligvarubutiken rör det sig om en kedja som säljer produkter för hemmet och ytterligare ett företag.

Även det Halmstadbaserade företaget CT Development är nära att sluta ett avtal med ett företag i sällanköpsbranschen som ska etablera sig i Siggbo. Även där är byggstarten planerad till mitten av nästa år.

– Avtalet skrivs under inom kort och man kan säga att den butikskedja som vi kommit överens med kompletterar de verksamheter som Lars Östling är på väg att etablera, förklarar Thomas Hansen från CT Development för Uppgång.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062