23948sdkhjf

Fler butiker i Sverige för dansk modekedja

Herrklädeskedja fortsätter expansionen i Sverige och öppnar sjätte och sjunde butikerna.

Den 22 november öppnar Wagner, som ingår i danska PWT Group, butik i Gränby i Uppsala. I slutet av februari öppnar sjunde butiken, denna gång i Frölunda Torg i Göteborg.

I butiken installeras pekskärmar som kan användas av både personal och kunder för att erbjuda försäljning även från Wagners skandinaviska huvudlager och nätbutik.

- Vi arbetar för att sudda ut gränserna mellan de fysiska butikerna och näthandeln mer och mer. De beställningar som kommer via omnikanal är större jämfört med beställningar där kunden uteslutande använder nätet eller butiken. Omnikanal ger högre omsättningshastighet, bättre möjligheter att skapa merförsäljning och inte minst får kunden en bättre upplevelse, eftersom vi här och nu kan täcka behovet, oavsett om plagget finns fysiskt på plats i butiken eller inte, säger Henrik Paulin, vd för International Retail hos PWT Group i en kommentar.

Sortimentet i butikerna är uppbyggt efter koncernens egna varumärken; Lindbergh, Shine Original, Bison, Junk de Luxe och Jack’s Sportswear Intl.

Den första butiken i Sverige för kedjan öppnades i Marieberg Galleria i Örebro i november 2015 och i våras öppnade kedjan butiker även i Halmstad och Helsingborg.

Wagner i Gränby är kedjans sjätte butik i Sverige och kedjan består även av ytterligare 42 butiker i Danmark och 17 i Norge. Därtill finns 20 butiker under Wagnerskylt i Kina.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063