23948sdkhjf

17 nya butiker när Gränbystaden växer

Nya butiker, restauranger och Sveriges första 4DX-biograf i Uppsalas andra stadskärna.

Gränbystaden har öppnat dörrarrna för sin nya södra del. Uppsalas andra stadskärna har därmed fått 17 nya butiker, restauranger och kontor utspridda på en yta av 14 000 kvadratmeter. Dessutom inviger Nordisk film sin första 4DX-biograf i Sverige den 7 december. 

– Vår vision är att Gränbystaden ska vara en levande stadsdel dygnet runt. Vi vill att det ska vara en plats där man kan träna innan jobbet, äta lunch och shoppa med vännerna, gå till frisören och gå på bio med familjen på kvällen, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklingschef Uppsala och Norra Stockholm på Atrium Ljungberg.

Bland de nya butikerna i Gränbystaden återfinns Normal, Newbie, Accent och Scorett Håkansson. 4DX-konceptet på den nya biografen innebär att det förutom hög kvalitet på ljud, bild och bekvämlighet även finns 19 olika effekter som vind, vatten, dimma, lukt, snö och kittel under fötterna på biobesökarna.

Förutom det bredare utbudet av butiker, restauranger och upplevelser har Atrium Ljungberg även byggt cirka 200 hyreslägenheter och ett 12 000 kvadratmeter underjordiskt garage som ska underlätta både för de boende och Gränbystadens besökare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14