23948sdkhjf

City Gross stökar om i toppen

I går gick e-handeln i hamn. Nu byter City Gross e-handelschef och affärsområdeschef.

Som Fri Köpenskap berättade om i går har City Gross gått i mål och precis lanserat en fullskalig e-handel med hemleverans och lösplock. Nu fortsätter resan. E-handelschefen Pontus Andersson kliver av och City Gross tidigare affärsområdeschef Henrik Weiden går in som ny e-handelschef.

– Jag har suttit med i styrelsen sedan tidigare och har jobbat nära Pontus. Jag kan skriva under på att han byggt upp e-handeln på ett fantastiskt sätt. Rätt kompetens på rätt plats, säger Henrik Weiden till Fri Köpenskap

Henrik Weiden tar över den 1 december men Pontus Andersson stannar under en överlämningsperiod till årsskiftet. Pontus ska istället ägna sig åt egen verksamhet.

– Han flaggade det för vd Peter Lund redan i våras men ville nog stanna tills nu för att gå i mål med hela e-handelsprojektet.

Henrik Weiden ska nu ta resan vidare. Som Fri Köpenskap kunde avslöja i går är nästa plan att lansera lösplock i alla butiker under 2019. Fler överraskningar kommer framöver.

– Det händer väldigt mycket på nätet vilket känns roligt och inspirerande. Vår e-handel är ännu i sin linda och mitt jobb blir nu att ta projektet vidare. Nu ska allt sättas och sedan handlar det om att skapa volym.

Daniel Forss som tidigare varit försäljningschef tar över Henrik Weidens tidigare roll som affärsområdeschef för City Gross från och med den 1 december.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078