23948sdkhjf

Mathem och Clas Ohlson vidgar samarbetet

Ett år efter starten innehåller var tioende order hos Mathem varor från Clas Ohlson. Nu vidgas samarbetet.

I december förra året tecknades ett avtal om strategiskt samarbete mellan Mathem och Clas Ohlson. Ett år senare omfattar Mathems sortiment 1 500 Clas Ohlsons-varor.

Det är fantastiskt att var tionde kund har en Clas Ohlson-vara i sin varukorg. Det visar att sortimentet är relevant och något som våra kunder uppskattar, säger Karolin Kull, grundare och marknadschef på Mathem i ett pressmeddelande. 

Bara den senaste månaden, mellan oktober och november ökade försäljningen av Clas Ohlsons produkter med 76 procent hos Mathem. Till följd av detta har man nu effektiviserat sin process av varutillförsel.

Vi har skapat en flexibel lösning för att komplettera det lager vi har hos Mathem när vi kraftigt breddat utbudet och nu även inkluderar diverse kapitalvaror. Tre Clas Ohlson-butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö fungerar som logistikhubbar där vi plockar och snabbt levererar varor direkt till Mathems centrallager för vidare transport till kunderna, berättar Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094