23948sdkhjf

Jollyroom får Nordens största e-handelslager

Efter de senaste årens expansion ska Jollyroom nu centralisera lagerverksamheten i en jätteanläggning.

Jollyroom fortsätter sitt samarbete med Castellum. Efter flera års stor tillväxt, där man passerade en miljard i omsättning förra året och planerar att spränga tvåmiljardersvallen 2019, har man landat ett avtal för en gigantisk e-handelsanläggning i Hisingen logistikpark. 

Tidigare tecknade de båda bolagen av avtal för ett lager på 20 400 kvadratmeter, och den nya anläggningen byggs i anslutning till den befintliga och utökar ytan med 35 600 kvadratmeter. Sammanlagt landar man alltså på 56 000 kvadratmeter, det största e-handelslagret i Norden, som ska vara i full drift under andra kvartalet 2020. 

 Det finns inte ytor stora nog för oss i Göteborgsområdet. Därför behöver vi ta saken i egna händer och tillsammans med våra fastighetspartners bygga fastigheter som kan bära vår expansiva tillväxt. Detta kommer att bli vårt största lager hitintills och kommer även att vara ett av de största byggprojekten som genomförs i Norden 2019, säger Jollyrooms vd och majoritetsägare Ole Sauar i ett pressmeddelande. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063