23948sdkhjf

Får utökat uppdrag hos Jula

Blir vd även för Jula Holding-koncernen.

Julas vd Joachim Frykberg, som innehaft posten sedan 2011, blir nu även vd för Jula Holding-koncernen. 

– Det är givetvis spännande att ta sig an nya utmaningar, samtidigt känns koncernen som ett naturligt steg för utvecklingen av Jula. Den grundläggande koncerntanken är att bredda värdekedjan med syfte att skapa lönsamhet utifrån flera verksamhetsben, säger Joachim Frykberg i en kommentar.

I det exekutiva ägarbolaget Jula Holding ska nu nya verksamheter inom flera områden växa fram och tanken är att koncernen ska köpa, starta och utveckla nya och befintliga verksamheter inom handel, fastigheter, finans och logistik.

– När handelsverksamheten växt har olika verksamhetsområden utvecklats och skapat nya egna affärsmöjligheter. Några av dessa olika verksamheter har utvecklats till fristående företag vilka nu samlas i Jula Holding-koncernen. Vi ser med detta upplägg stora möjligheter  för verksamheterna att stärka varandra, säger Karl-Johan Blank, Jula Holding-koncernens ägare och koncernchef.


 


Jula Holding-koncernen ägs av Karl-Johan Blank, och i koncernstyrelsen sitter även sönerna Christian och Fredric. Styrelsearbetet leds av Peder Larsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.564