23948sdkhjf

Stockholmarnas favoritcentrum korade

Här är vinnarna i Evimetrix årliga utnämning av köpcentrum, citygallerior och Handelsplatser.

Täby Centrum har Stockholms nöjdaste kunder och har utsetts till Stockholmarnas favoritcentrum enligt Evimetrix mätning. 

På plats två och tre landar Fastighetsägarens Unibail-Rodamco-Westfield Mall of Scandinavia och Nacka Forum. Mall of Scandinavia är det centrum som Stockholmarna menar har bäst utbud av butiker och även utbud av restauranger och kaféer.

- Skillnaden mellan de bästa köpcentrumen och övriga kommer bara att bli större och tydligare. Vi fortsätter att erbjuda våra besökare mer än bara en shoppingupplevelse, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic Unibail-Rodamco-Westfield i en kommentra.

Evimetrix delar ut utmärkelser i elva kategorier och i kategorin citygallerior kammar NK, följd av Åhléns city och Sturegallerian hem topplaceringarna. NK har också enligt Stockholmarna mest trivsamma lokaler och atmosfär.

Åhléns City fortsätter vara det centrum som flest stockholmare besöker totalt.

När det handlar om stadsdelscentrum så vinner Liljeholmstorget följt av Fältöversten och Solna centrum. Mest populära handelsplats är Sickla köpkvarter medan Farsta centrum är det centrum som har störst andel ökning av månadsbesökare

Årets klättrare är Väsby Centrum följd av Huddinge Centrum och Högdalen Centrum.

Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. Knappt 1 800 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109